27.7.2017

Udelleen kotona, vai onkos tää jo kolmas kerta...

Joskus kun asiat lähtevät rullaamaan, niin ne rullaavat niinkin paljon, että välillä täytyy vain luottaa muihin ja heidän tekemiin päätöksiin ja antaa pyörän pyörähtää taasen isommalla vauhdilla eteenpäin. Tässä rullauksessa ollaan nyt menty viimeiset viikot ja ongelma on se, kun työpaikallakin minuu tarvitaan...

Kävin asuntonäytössä heti PK- seudulle palattuani. Läksin näyttöön sillä mielein, että jostain on pakko alottaa ja vaikka budjetti näkyisi paukkuvan paljonkin yli kämpän kokoon suhden, käyn tämän herkkupalan katsomassa. Ai herranen aika!!! Kun astuin asuntoon sisään ja vastapäinen seinä otti minut merimaisemineen haltuunsa, tunsin olevani taivaassa. Se väljyys ja se tunne, miten paikassa saattoi hengittää. Jotain aivan uskomatonta!

Pankissa neuvottelut sujuivat kovin sukkelasti. Ei siinä ollut sen isompia muutoksia lainajutuissa, sillä edellinen asunto oli ollut muutenkin nimissäni. Se kävi kuin kävikin toivomaani hintaan kaupan ja helpotti osaltaan uuden HELMENI haltuunottoa.

Nää asuntonäyttöihin valmistautumiset ja muut sen sellaiset annoin vieraisiin käsiin. Rukoilin ammattilaisen osaavan hommansa. Sit siinä vaiheessa, kun joka puolelta alko kuulua hyviä uutisia, menetin jo hetkellisesti luottoni ammattilaisiin. Mielessäni syytin heti vain rahan perässä juoksevina paskanpuhujina ja takinkääntäjinä. Juu, anteeksi Tepa ja Allu, tekin tätä luette. :-D
Mut te tunnette minut onneksi aivan tarpeeksi kauan ja tiedätte missä mennään.

En ole vielä ihan varma, onko tämä kupla jossain vaiheessa puhkeamassa. Nyt jaksan juuri ja juuri uskoa edessäni näkyviin pankin faktahommiin ja eilen ulko- oveeni ilmestyneeseen omaa sukunimeäni muistuttavaan kirjanyhdistelmään.

Oliko se kaikki näin helppoa?! Miksi kukaan ei aikaisemmin kertonut mulle? Tyhmii olette kaikki!!!

Juu ei, ei ollut kaikki helppoo. Kuten ymmärsitte tämä teksti oli sellainen 10 min oksennus ilman minkäänlaisia tunteita ja syvempiä ajatuksia. Totta puhuen... Niihin en edes kykene just nyt.

Mutta me näämme vielä. Pus teille kaikille ♥ Lähetän merenmakuisia terveisiä.

6 kommenttia:

 1. Onnittelut putkeen menneistä asuntokaupoista!

  VastaaPoista
 2. No sinne sulle se kaikki onni on menny :)
  Mutta kuulostaa ihanalta, meri vaan on!

  VastaaPoista
 3. Uuden kodin löytyminen/saaminen on sellainen tunnemyrsky ettei siitä ihan heti selviä:)) Onnea uuteen kotiin ja mukavaa kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Vau, siellä menee nyt hyvään putkeen. Onnea :)

  VastaaPoista
 5. Mitä sulle kuuluu? Onko kaikki vieläkin hyvin?

  VastaaPoista
 6. Onnittelut - vaikkakin pirusti myöhässä - ja komppaan RH:ta, mikä on tilanne nyt? Olis mukava kuulla koska näillä kinkereillä ihmiset jää äkkiä unohduksiin ja sitä en halua.

  VastaaPoista