16.6.2017

Elossa

Hitsi, että tää on upee tunne. Pari päivää oikeiden ihmisten ympäröimänä ja elämä tuntuu elämisen arvoiselta. Minulle tämä kertoo yksinomaan siitä, että edessä on yksi ainoa suunta, joka on oikea. Suunnan nimi on E R O.

Eilen pidimme pitkää ja terapeuttista palaveria broidin vaimon kanssa saunassa. Myöhemmin jatkoimme sessiota laiturilla istuskellen. Arvatkaa, tekikö hyvää? Kyllä teki.

Tänään tempaisin täällä siivoukset pystyyn. Ihanaa saada pyöriä luuttu kädessä ja tamapata mattoja oikein olan takaa. Liekö mukana  aggressioiden purkuakin. Mukulat ovat ihan innoissaan mukana. Minä olin käsittänyt, ettei tuollaisia esiteinejä ja teinejä kotihommat kauheesti kiinnosta. Hyvin ne vetää. Iltapäivällä leivotaan vielä kakku ja odotetaan vanhempia töistä siivotussa tuvassa valmiin ruuan ja kakkutsufeiden kera.

Viikonloppuna aloitan oman kämpän etsimisen. Kyllä! Se tapahtuu seuraavaksi. Avokille ei tästä askeleesta mainitse vielä mitään. Asun täällä ainakin tämän viikon ja katsotaan mitä jatkossa. Saatanpa muuttaa täältä suoraan omilleni. Nykyisen kämpän laina on minun nimissä, joten minulla ei ole siinäkään mielessä mitään hätää. Olen vapaa tekemään omat päätökseni. Moottoripyörä on ostettu puokkiin ja siitä voin maksaa oman osuuteni pois. Tuskin sitä yksin tulisi pärrättyä. Uusia löytyy kaupoista, jos alkaa kaduttaan.

Summa summarum. LIFE IS GOOD!

6 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa. Helvettihän siinä irti pääsee, mutta pidä pintasi!

    VastaaPoista
  2. Etpä paremmin olisi voinut tulevaa kuvailla. Näin siinä tulee epäilemättä käymään. Tosin, helvetti on edessä joka tapauksessa. Eron myötä se tulee (toivottavasti) olemaan väliaikainen. Suhteessa pysyminen tarkoittaisi jatkuvaa helvettiä. Ihmeisiin en enää usko.
    Näin välimatkan takaa kaikki vaikuttaa hyvin helpolta. Katsotaan nyt, miten asiat tulevat todellisuudessa menemään. Silleen niinku tunteideni suhteen.

    VastaaPoista
  3. Hei täällä ollaan tukena kun se helvetti pääsee irti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjaana ♥
      Te olette korvaamattomia!!!

      Poista
  4. Tämä tekstisi tuntuu kyllä todella hyvältä. Tukea tulee myös täältä <3

    VastaaPoista