17.6.2017

Puhelu

Tänään koin olevani sen verran tukevasti jaloillani ja vastasin puheluun. Tyypilliset missä, miksi ja kenen kanssa tulivat luonnollisesti heti alkuun. En mitään muuta odottanutkaan.
Vastasin rehellisesti joka asiaan. Eikä tuo ollut vaikeetakaan, ei ole salattavaa. Taitaa vastaaottajalla olla vaikeempaa ymmärtää ja uskoa asiat.

"Koska palaat himaan? Mulla on maanantaille liput hyvälle keikalle."
En ajatellut palata ennen maanantaita, enkä edes tiistaina. Tämän kerrottuani puhelimessa vallitsi pitkä hiljaisuus. Jopa hämmentyneeltä ääneltä kuulostava "taidat olla tosissasi" hämmensi myös minut. "Niin, taidan olla. Emme varmasti uskonut tähän kumpikaan..."

Puheenaihe vaihtui ja hän kertoi muina miehinä siskonsa kissanpennuista, joista oli ajatellut meillä olevan kahdelle koti. Täh??? Koskaan ei ole ollut puhetta kissoista saati mistään muistakaan lemmikeistä, sillä elämme aivan liian liikkuvaista elämää, johon ei voi lemmikkieläintä ajatella.
Tokikin koirat ja kissat ihania ovat. Jos joutuvat olemaan lähemmäs 10 tuntia useempaan kertaan viikosta yksin kotona, jotenkin kyseenalaistan eläinten hyvinvoinnin. Eläin ei valita, siinä on ongelma. Ihminen voi tulkita kaiken parhaansa mukaan. "Eihän kissat ketään täällä tarvi. Niillä on hiekkalaatikko, ruokaa ja vettä."
Sorry my friend, mutta ei noilla eväillä tarjota kissoille kivaa ympäristöä. Koirasta puhumattakaan.

Mainitsin siinä ohimennen, ettemmhän me edes tiedä, missä tulevaisuudessa tulemme asumaan. Tätä seurasi muutaman sekunnin hiljaisuus ja asia vaihtui uudelleen kovin nopeasti.

Juhannuksesta oli puhe. Avokki sai kutsun tulla tänne broidille juhannukseksi. Minä jatkan lomaani täällä ainakin juhannukseen saakka. Annan sieluni puhdistautua viimeistäkin sopukkaansa myöten. Kuka tietää, jospa vaikka juhannustaikoja innostun tekemään. Eilen naapuritilan nuori- isäntä jo jonkinlaista flirttiä heitti.Tiedä vaikka olisi kaivossa naapurin maajussin kuva.
No ei, en minä ole etsimässä uutta miestä, ennen kuin vanhat sotkut on selvitetty. Enkä edes sen jälkeen. Huomaan viihtyväni vallan erinomaisesti yksin parhaassa seurassani. Aika aikansa kutakin, niinhän sitä sanotaan.

10 kommenttia:

  1. Silleen jotenkin ihan iisin kuuloinen puhelu... olisin voinut kuvitella että tulee lankoja pitkin kimppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi oli räyhäämistä ja paljon ilkeitä sanoja. Uhkauksia, anelua ja räyhäämistä. Annoin räyhätä, vaikka sisimmässäni olisi tehnyt mieli antaa samalla mitalla takaisin.
      Räyhäämistä ja helvettiä on vielä luvassa. Siitä olen varma. Tällä hetkellä välimatka tekee oman terveellisen osuutensa asiaan.

      Poista
  2. Ei tosiaan kannata uutta kattoa ennen kun on itsensä kanssa sinut, ja hyvä niin. Voi olla monta mutkaa vielä matkassa, mutta kuulostat ihanan seesteiseltä ja varmalta.

    MIeti mitä sä ite haluat ja mene sitä kohti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tähän tarvita uusia eikä vanhoja miehiä. Ensin täytyy katsoa, miten itseni kanssa pärjään.
      Olotila on nyt seesteinen, mutta kovin epävakailla jaloilla tässä seistään. Ei tarvihe isookaan tuulenpuuskaa, kun mennään nurin. En uskalla ottaa minkäänlaisia riskejä sen suhteen.
      Nyt elän itselleni.

      Kiitos ♥

      Poista
  3. Kyllä jokainen itse parhaiten tietää, onko mahdollisuus pitää eläintä vai ei. Ihmiset on hassuja, puuttuvat aivan liikaa toisten elämään.

    Kivaa viikonloppua Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥

      Ihmiset ovat kovin omituisia eläimiä.

      Poista
  4. Hei, tulin vierailulle. Tässä ei ole montaa postausta mutta jonkinlaisen kuvan parisuhteesta saan. Mielestäni kissa-ehdotuksessa voisi olla taka ajatuksena se, että ne jotenkin liittäisivät teidät yhteen. Avokki voi vaistota että jokin on muuttunut ja pelkää eroa. Vai? En tiedä, heti tuli vain tuo mieleen. Lepää ja nauti päivistäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa! En nyt muista, mahdoitko olla edellisen blogini lukija, siellä näistä parisuhteemme matala- ja korkeapaineista kirjoittelin reilun kolmen vuoden ajan. Tämä blogi tulee kertomaan suhteen päättymisestä ja elämästäni sen jälkeen.
      En tullut asiaa tuolta kantilta ajatelleeksi. Olet varmasti ihan oikeassa kissanpentuasian suhteen. Kyllä avokki tietää, että ainoastaan suuri ihme voi pitää suhteemme koossa. Minä en siihen ihmeeseen usko. Joskus vielä uskoinkin, mutta liian monen pettymyksen jälkeen usko on karissut.

      Poista
  5. En ollut aiemman blogisi lukija joten kommentoin tietämättä aivan 'kaikkea'. :)

    VastaaPoista
  6. Fusion Titanium - TITanium-Arts.com
    TITIAN titanium meaning TIGERIAN TIGERIAN grade 23 titanium TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN mens titanium braclets TIGERIAN snow peak titanium TIGERIAN TIGERIAN titanium gold TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN TIGERIAN

    VastaaPoista